فهرست محتوا
Toggleشرکت مهندسی بازرگانی رستا فرآیند سپنتا ( بایرمن) مفتخر است که طراحی، ساخت و اجرای سکوبندی و تجهیزات آزمایشگاه سیار خودروهای ون شرکتهای آب و فاضلاب سراسر کشور را انجام دهد. این پروژه موفق درحال انجام در سراسر کشور بوده و یکی از اهداف بزرگ ما در سال 1404 میباشد.
آزمایشگاه سیار شرکت آب و فاضلاب، خودروهای ون هستند و در زمانهای مدیریت بحران و انجام عملیاتهای شهری و روستایی استانهای مختلف به کار میروند. ما در شرکت مهندسی بازرگانی رستا فرآیند سپنتا (بایرمن) در طراحی و اجرای موفق سکوبندی آزمایشگاه ون شرکتهای آب و فاضلاب با استفاده از سیستم تامین و ذخیره برق، برق رسانی به سیستم روشنایی و دستگاههای آزمایشگاهی موجود در این آزمایشگاه سیار را تامین مینماییم.
از دیگر مزایای سکوبندی آزمایشگاه سیار توسط ما میتوان به موارد زیر اشاره نمود؛
- امکان استفاده از ژنراتور و برق شهری
- مدل سازی یک آزمایشگاه کارا در ابعاد کوچکتر و متناسب با حجم داخلی خودرو ون
- طراحی و جانمایی چادر صحرایی برای افزایش حجم آزمایشگاه و همچنین امکان اطراق کردن شبانه در نقاط شهری و روستایی
مجموعه بایرمن آمادگی دریافت سفارشات جدید شرکتها در ارتباط با تجهیز انواع آزمایشگاه سیار در ابعاد مختلف خودرویی، کامیونی، اتوبوسی و .... را بدون هیچ محدودیتی داشته و اجرای تجهیز آزمایشگاه سیار را پس از انجام طراحیهای مهندسی اولیه و تامین نظرات کارفرمای محترم و رعایت استانداردهای مربوطه انجام خواهد داد.









چشم انداز آزمایشگاه سیار چیست؟
با توجه به پیشرفت فزاینده علم و فناوری در جامعه، ضروری است که به تامین نیروی انسانی تحصیلکرده بپردازیم تا قادر به انجام کارهای تخصصی و اتخاذ تصمیمات آگاهانه باشیم. به همین منظور، آزمایشگاه سیار راهاندازی شده است تا دسترسی معلمان و دانشآموزان به برنامههای تحقیقاتی و آموزشی را فراهم کند.
این نوع آزمایشگاه با انعطافپذیری بالای خود و با برخورداری از تمامی امکانات یک آزمایشگاه مدرن، فرصتی ایدهآل را برای یادگیری علمی مبتنی بر آزمایش در اختیار افراد قرار میدهد. آزمایشگاه سیار به ویژه در مناطق محروم که دسترسی به منابع علمی محدود است، بسیار کاربردی و مؤثر است.
در مبحث آبرسانی و تصفیه آب شرکت بایرمن با تجهیز خودروهای ون به آزمایشگاه سیار توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود را در راهاندازی آزمایشگاه سیار در مناطق روستایی و محروم محقق کند. این ونها عمدتاً برای مدیریت بحران و اجرای عملیاتهای شهری و روستایی در استانهای مختلف به کار میروند.
آنها قابلیت تأمین برق را حتی بدون نیاز به برق شهری یا ژنراتور دارند و از سیستم تأمین و ذخیره برق نصب شده توسط تیم فنی مهندسی بایرمن برای روشنایی و تغذیه دستگاههای آزمایشگاهی موجود در خودرو استفاده میکنند.
اهمیت راه اندازی آزمایشگاه سیار چیست؟
برای راه اندازی یک آزمایشگاه سیار باید برنامههای آموزشی علمی را داشته باشید. این نوع آزمایشگاه برای ارائه خدمات آموزش علمی دقیق و صحیح به دانش آموزان برنامهریزی شدهاست. از این آزمایشگاه به عنوان یک نوع آزمایشگاه مسافرتی یاد میشود که به دانش آموزان این امکان را میدهد تا در تحقیقات آزمایشگاهی مشارکت داشته باشند. در آزمایشگاه سیار کلیه علوم مختلف مانند شیمی، فیزیک، زیست شناسی، زمین شناسی و… اموزش داده میشود.
همچنین در اهمیت رسیدن آب سالم در مناطق صعب العبور و روستایی می توان به آزمایشگاه سیار تکیه نمود.
اهداف راه اندازی آزمایشگاه سیار چیست؟
این نوع آزمایشگاه برای دستیابی به اهداف متنوع و مختلفی راه اندازی میشود که در ادامه برای شما بیان میکنیم:
- تنظیم سطح بالایی از استانداردهای کیفیت برنامههای آزمایشگاهی سیار
- همکاری با سازمانهای مختلف محلی و ملی برای جمعآوری کمکهای مالی برای حمایت بیشتر از انتشار آزمایشگاههای سیار
- توسعه و انتشار یک شبکه ملی برنامههای آزمایشگاهی سیار با یک دید کلی و برنامه درسی مشترک
- ارائه پشتیبانی و مشاوره در راستای گسترش برنامههای آزمایشگاهی سیار
کاربردهای مختلف راه اندازی آزمایشگاه سیار
این نوع آزمایشگاه کاربردهای بسیار مختلفی را برای کاربران ایجاد کرده است. از کاربردهای مختلف آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
آزمایشگاه سیار پزشکی
این نوع آزمایشگاه برای ارائه خدمات متنوعی مانند خدمات دامپزشکی برای معاینه دامها و طیور ساخته میشود.
مناسب برای آموزش
در این آزمایشگاهها دورههای آموزشی مختلفی در مناطق محروم و در مناطقی که دسترسی مناسبی به آموزشهای پیشرفته ندارند کاربرد بسیار زیادی دارد.
استفاده در سازمان آب و فاضلاب
از این نوع آزمایشگاه برای تجزیه و تحلیل و آزمایش کیفیت آب در سازمانهای آب و فاضلاب استفاده میشود. شرکت یایرمن با تجهیز خودروهای ون شرکت آب و فاضلاب کشور توانسته این هدف را برآورده نماید.
کاربرد آزمایشگاه سیار در صنایع پتروشیمی و گاز و نفت
از این آزمایشگاه برای بررسی روان کنندهها، روغن موتور، پروپان مایع و سایر فرآوردههای نفتی میزان آلایندهها در تجزیه و تحلیل بنزین، سوخت دیزل، نفت سفید و… در پالایشگاهها استفاده میشود.
MOBILE LABORATORY میکروبی
برای تشخیص باکتریهای بیماریزا در مواد غذایی و دارویی استفاده میشود.
آزمایشگاه سیار چیست و چه کاربردی دارد؟
آزمایشگاه سیار به تجهیزات و امکانات تخصصی اطلاق میشود که در خودروهای مخصوص مانند ون یا کامیون قرار داده شدهاند. این آزمایشگاهها به منظور انجام آزمایشات مربوط به آب و فاضلاب در نقاط مختلف، به ویژه در شرایط بحرانی و کمبود دسترسی به زیرساختهای شهری، طراحی میشوند.
چه ویژگیهایی آزمایشگاههای سیار بایرمن را متمایز میکند؟
آزمایشگاههای سیار بایرمن با سیستم تامین برق داخلی خود، بدون نیاز به برق شهری یا ژنراتور، قابلیت روشنایی و برقرسانی به دستگاههای آزمایشگاهی را دارند. طراحی کارآمد و حجم مناسب برای وسایل نقلیه، همچنین امکان نصب چادر صحرایی، از دیگر ویژگیهای برجسته این آزمایشگاهها است.
تجهیزات مورد نیاز برای آزمایشگاه سیار چیست؟
در این نوع آزمایشگاه با توجه به کاربرد آن تجهیزات مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد. اما به طور کلی کابینت، هود آزمایشگاهی، سیستم روشنایی، سیستم تهویه، سینک و شیرآلات آزمایشگاهی و… مورد نیاز است.