BSL، Bio Safety Level یا طبقه بندی ایمنی-زیستی به مجموعه ای از اقدامات احتیاطی جهت کار با عوامل بیولوژیکی خطرناک در یک محیط بسته آزمایشگاهی اطلاق می شود.
بر این اساس این عوامل از سطح غیر خطرناک BSL-1 تا سطح بسیار خطرناک BSL-4 طبقه بندی می شوند.
به عنوان مثال احتیاطات لازم برای یک عامل BSL-1 به شستن دست ها و بکار بردن حداقل اقدامات احتیاطی محدود می گردد. با بالارفتن سطح BSL اقدامات پیشگیرانه سخت تری مانند استفاده از سیستم های تهویه هوا (هود لامینار کلاس II یا III)، اتاق های آلوده چندگانه، استفاده از محفظه های بسته، استفاده از لباس فشار مثبت برای کاربر و بکارگیری پروتکل های مشخص برای کار کردن با عوامل خطرناک اتخاذ می شود.